MEISTÄ

Ihanaa, että päädyit sivuillemme. Tervetuloa!

Haluaisimme kertoa hieman itsestämme ja G beauty Labista.

Keitä me olemme ja miksi ollaan olemassa

G beauty Lab sai alkunsa, kun perustajamme Elisa allergisoitui ripsiliimalle. Allergia kehittyi vuosien aikana toistuvien altistumisten takia salakavalasti. Lopulta liimaripsien käyttö oli mahdotonta.

" En halunnut millään luopua liimaripsistä ja ajattelin, että on pakko löytyä vaihtoehto allergisille."

Päädyimmekin olemaan ensimmäinen yritys joka toi magneettiripset Suomen markkinoille 2017. Tämän jälkeen olemme tuoneet myös muita innovatiivisia kauneustuotteita ensimmäisenä niin ikään myös koko Euroopan alueelle. Tällainen tuote on esimerkiksi huikean suosion saanut Brow Soap sekä Elite sarjan pehmeämagneettiset ripset. Tuotteitamme ovat erilaiset irtoripset niin magneettien kanssa kuin ilman. Lisäksi valikoimistamme löytyvät kulmatuotteet ja biohajoavat glitterit.

Olemme suomalainen yritys, jonka tiimillä on pitkä kokemus kauneudenalalta. Rakkautemme kosmetiikkaan ja kauneuteen innostaa meitä kehittelemään innovatiivisia kauneustuotteita kaikenikäisten kauneudesta kiinnostuneiden ihmisten tarpeisiin.

Pyrimme kaikissa päätöksissämme ottamaan huomioon sen, ettei ympäristö, ihmiset tai eläimet vahingoitu. Kaikki tuotteemme ovat vegaaneja ja eläinkokeettomia. Kaikki ripset ovat uudelleenkäytettäviä ja pakkaussuunnittelussa otamme huomioon mahdollisimman kierrätettävät materiaalit. Uskomme, että jo pienilläkin valinnoilla on merkitystä.

Vahvaa, onnistunutta suunnittelua

G Beauty Labin tuotteet ovat esiintyneet useissa naistenlehtien artikkeleissa, sivuilla, blogeissa ja kauneustoimittajien sekä vaikuttajien julkaisuissa. Erityisesti 2018 lanseeratut magneettiripset keräsivät valtavaa suosiota ja I Love Me messuilla kiinnitettiin ripset peräti 1000 suomalaiselle naiselle. Brow Soapin suosiota hehkutettiin Ilta-Sanomien kauneusosiossa ja se nimitettiin 2020 kevään 5 parhaan kosmetiikan hittituotteen joukkoon. Useat somevaikuttajat ovat myös nimenneet Brow Soapin luottotuotteekseensa. Meillä on vakiintunut ja uskollinen asiakaskunta niin magneettiripsien kuin perinteisten irtoripsien käyttäjissä.

4 arvoa, jotka vie meitä eteenpäin

Kunnioitus

Haluamme kaikissa päätöksissämme suunnitella ja valmistaa tuotteita, ottaa huomioon sen ettei ihmiset, eläimet tai luonto kärsi. Kaikki tuotteemme ovat vegaaneja, eläinkokeettomia ja allergiaystävällisiä. Pakkaussuunnittelussa pyrimme valitsemaan materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Uskomme, että pienetkin teot saavat aikaan hyötyä. Kunnioitamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Kunnioitamme, että jokaisella on oikeus olla sitä mitä haluaa: oma yksilöllisyys, oma tyyli ja omat asenteet ovat tärkeitä. Jokainen elävä olento on tärkeä ja merkityksellinen.

Intohimo

Tiimimme toimii erityisen intohimoisesti suunnitellessaan brändin tuotteita ja tarinaa. Rakkaus kauniita asioita kohtaan on syvällä sydämessä ja toivomme, että se näkyy myös tuotteissamme. Jokaisella tuotekategorialla on oma tarinansa. Jokaisella tuotekategorialla on oma inspiraationsa niin nimessä kuin tuotteen ulkonäössä. Ne kaikki kertovat tarinaa sen hetkisestä elämästä tai elämäntilanteista, jolloin kokoelma on saanut alkunsa. Tarinaan liittyy tapahtumia ja ihmisiä, paikkakuntia ja kaupunkeja ympäri maailmaa.

Uudistuminen

Meillä on kykyä ja halukkuutta luoda uutta, mutta myös uudistua aika ajoin. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta laatua ja vastinetta rahalle. Seuraamme tiukasti trendejä ja tapamme mukaan olemme askeleen edelle muita, kun luomme uutuuksia markkinoille. Pystymme toimimaan nopeasti ja ketterästi. Mottomme on jos tänään saadaan idea, on se huomenna jo osa tarinaamme.

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaat ovat luonnollisesti meille tärkeitä. Jos ei ole asiakkaita, ei ole meitäkään. Haluamme ottaa huomioon asiakkaiden toiveita, kuulla palautteita ja oppia haasteista. Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti kohti asiakaslähtöisempää toimintaa. Tavoitteenamme on olla osa asiakkaamme elintapaa eikä vain kerran vierailulla meikkipussissa.

Emme malta odottaa mitä kaikkeaa uutta ja ihanaa pääsemme teille taas pian paljastamaan. Siihen asti kannattaa pysyä kuulolla ja ottaa instassa @g_beautylab seurantaan.

Kiitos, että olet osa matkaamme. Olet meille tärkeä. Ilman sinua, ei olisi meitä.

Halauksin G labran tiimi