MEISTÄ

Ihanaa, että päädyit sivuillemme.

Keitä me olemme ja miksi ollaan olemassa

Olemme suomalainen yritys, jonka tiimillä on pitkä kokemus kauneudenalalta. Rakkautemme kosmetiikkaan ja kauneuteen innostaa meitä edustamaan, tarjoamaan ja kehittelemään tuotteita kauneudesta kiinnostuneiden ihmisten tarpeisiin.

G beauty Lab sai alkunsa, kun perustajamme allergisoitui ripsiliimalle. Allergia kehittyi vuosien aikana toistuvien altistumisten takia salakavalasti. Lopulta liimaripsien käyttö oli mahdotonta.

" En halunnut millään luopua liimaripsistä ja ajattelin, että on pakko löytyä vaihtoehto allergisille."

Päädyimmekin olemaan ensimmäinen yritys joka toi magneettiripset Suomen markkinoille 2017. Tämän jälkeen olemme tuoneet myös muita innovatiivisia kauneustuotteita ensimmäisenä niin ikään myös koko Euroopan alueelle. Tällainen tuote on esimerkiksi huikean suosion saanut Brow Soap sekä GBL Cosmeticsin irtoripset, joiden valmistuksessa on käytetty viimeisintä teknologiaa.

Olemme lisänneet verkkokauppaamme myös lisää suomalaista innovatiivista osaamista. Halusimme yhdistää voimat brändien kanssa, jotka jakavat samanlaisen arvopohjan kanssamme. Näiden brändien takana ovat yritykset, jotka ovat syntyneet halusta kehittää tuotteita terveellisemmin sinulle ja ympäristölle. Lisäksi kaikki tuotteet sopivat loistavasti käytettäväksi yhdessä.

Verkkokaupassa tarjoamme erilaisia ripsiä tekoripsistä magneettiripsiin, meikkejä, koruja ja hoitotuotteita ja muita tarvikkeita päivttäisiin rutiineihin.

Vahvaa, onnistunutta suunnittelua

G Beauty Labin tuotteet ovat esiintyneet useissa naistenlehtien artikkeleissa, sivuilla, blogeissa ja kauneustoimittajien sekä vaikuttajien julkaisuissa. Meillä on vakiintunut ja uskollinen asiakaskunta niin magneettiripsien kuin perinteisten irtoripsien käyttäjissä.

Pyrimme kaikissa päätöksissämme ottamaan huomioon sen, ettei ympäristö, ihmiset tai eläimet vahingoitu. Kaikki tuotteemme ovat vegaaneja ja eläinkokeettomia. Kaikki ripset ovat uudelleenkäytettäviä ja pakkaussuunnittelussa otamme huomioon mahdollisimman kierrätettävät materiaalit. Uskomme, että jo pienilläkin valinnoilla on merkitystä.

4 arvoa, jotka vie meitä eteenpäin

Kunnioitus

Haluamme kaikissa päätöksissämme suunnitella ja valmistaa tuotteita, ottaa huomioon sen ettei ihmiset, eläimet tai luonto kärsi. Kaikki tuotteemme ovat vegaaneja, eläinkokeettomia ja allergiaystävällisiä. Pakkaussuunnittelussa pyrimme valitsemaan materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Uskomme, että pienetkin teot saavat aikaan hyötyä. Kunnioitamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Kunnioitamme, että jokaisella on oikeus olla sitä mitä haluaa: oma yksilöllisyys, oma tyyli ja omat asenteet ovat tärkeitä. Jokainen elävä olento on tärkeä ja merkityksellinen.

Intohimo

Tiimimme toimii erityisen intohimoisesti suunnitellessaan brändin tuotteita ja tarinaa. Rakkaus kauniita asioita kohtaan on syvällä sydämessä ja toivomme, että se näkyy myös tuotteissamme. Jokaisella tuotekategorialla on oma tarinansa. Jokaisella tuotekategorialla on oma inspiraationsa niin nimessä kuin tuotteen ulkonäössä. Ne kaikki kertovat tarinaa sen hetkisestä elämästä tai elämäntilanteista, jolloin kokoelma on saanut alkunsa. Tarinaan liittyy tapahtumia ja ihmisiä, paikkakuntia ja kaupunkeja ympäri maailmaa.

Uudistuminen

Meillä on kykyä ja halukkuutta luoda uutta, mutta myös uudistua aika ajoin. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta laatua ja vastinetta rahalle. Seuraamme tiukasti trendejä ja tapamme mukaan olemme askeleen edelle muita, kun luomme uutuuksia markkinoille. Pystymme toimimaan nopeasti ja ketterästi. Mottomme on jos tänään saadaan idea, on se huomenna jo osa tarinaamme.

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaat ovat luonnollisesti meille tärkeitä. Jos ei ole asiakkaita, ei ole meitäkään. Haluamme ottaa huomioon asiakkaiden toiveita, kuulla palautteita ja oppia haasteista. Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti kohti asiakaslähtöisempää toimintaa. Tavoitteenamme on olla osa asiakkaamme elintapaa eikä vain kerran vierailulla meikkipussissa.

Kiitos, että olet osa matkaamme.

Jos haluat kuulla lisää tuotteista, tehdä yhteistyötä tai ryhtyä jälleenmyyjäksi, laita viestiä info@gbeautylab.fi