August 15, 2023 2 min read

 

Tyylikkään ilmeen salaisuus: GBL Cosmetics Stuck on You Underlash-kestoripsien kiinnitys

Oletko unelmoinut pitkistä ja kauniista ripsistä, jotka kestävät läpi päivän ja illan? GBL Cosmeticsin Stuck on You -kestoripset tarjoavat ratkaisun tähän kauneushaasteeseen. Näiden upeiden kestoripsien kiinnitys saattaa aluksi tuntua hieman haastavalta, mutta se on itse asiassa melko helppoa kun tiedät miten lähteä liikkeelle. Tässä lyhyt opas GBL Cosmetics Stuck on You -kestoripsien kiinnitykseen:

Vaihe 1: Valmistelu

Ennen kuin aloitat kestoripsien kiinnityksen, varmista että silmäsi ja ripsesi ovat puhtaat ja meikittömät. Taivuta omat ripset ripsientaivuttimilla.

 

Vaihe 2: Oikean pituuden valinta

GBL Cosmetics Stuck on You Underlash pre-cut ripsipalat tulevat eri pituuksissa, joten valitse sellainen pituus, joka sopii parhaiten omaan tyyliisi ja silmiesi muotoon. Yleisesti voi olla hyvä käyttää 2-3 eri pituutta. Ripsipaloja on yhteensä 5 eri mallia ja pituudet vaihtelevat 6mm-14mm.

 

Vaihe 3: Liiman levitys

Levitä bond mustaa ripsiliimaa omien puhtaiden ripsien alle mascaran tapaan.

 

Vaihe 4: Kestoripsien asettaminen

Käytä pinsettejä tai erityistä kestoripsiharjaa auttaaksesi ripsien asettamisessa oikeaan paikkaan. Aseta ripsipalat varovasti omien ripsiesi alapuolelle lähelle tyveä, painaen sitä kevyesti paikoilleen.

 

Vaihe 5: Viimeistely

Kun olet asettanut kaikki kestoripset paikoilleen, lisää kiinnittäjäainetta ripsipalojen alapuolelle, jotta lopputuloksesta tulee pitkäkestoinen ja vedenkestävä. Voit lisätä kiinnittäjäainetta myös ripsien yläpuolelle. 

 

Nyt olet valmis näyttämään upealta GBL Cosmetics Stuck on You Underlash-kestoripsissäsi! Underlash pidennykset voivat kestää useita päiviä, jopa 2-6 päivää. Kesto paranee mitä vähemmän kohdistat ripsiin rasitusta (vettä, saunaa tai muuta meikkiä) Underlash ripsipidennykset ovat todella hyvä tapa saada huoleton ja siisti lookki esimerkiksi viikonloppureissulle. Silloin sinun ei tarvitse huolehtia ripsivärin tai irtoripsien lisäämisestä.

 

Muista kuitenkin, että kestoripsien kiinnittäminen vaatii hieman harjoittelua, joten älä turhaudu, jos et saavuta täydellistä tulosta heti ensimmäisellä kerralla. Kärsivällisyys ja harjoittelu auttavat sinua saavuttamaan kauniin ja luonnollisen lopputuloksen, joka kestää pitkään.

 

Täältä löydät kaikki Stuck on you Underlash - tuotteet.


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.