Tilausehdot

Maksutavat

G Beauty Lab käyttää maksupalveluidensa tarjoajana Checkout - palvelua. Verkkokaupassa on mahdollista maksaa myös Paypalin kautta.
  • Verkkopankkimaksu
  • Paypal

Tilauksista

  • Ilmainen toimitus kosmetiikkatilauksille yli 50 €
  • Postimaksu kaikilla kotimaan tilauksilla 4 €
  • Tilaukset lähetetään arkisin maanantaisin ja keskiviikkoisin

Verkkopankkimaksu

Valitessasi maksutavaksi checout - maksun ohjataan sinut asioimaan omaan verkkopankkiisi. Verkkopankkimaksu onnistuu Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, Säästöpankin ja S-Pankin kautta. 

PayPal

Voit maksaa ostoksesi myös käyttäen PayPal-palvelua valitsemalla sen kassalla maksutavaksi. Sinut ohjataan PayPalin verkkosivulle, jossa voit suorittaa maksutapahtuman turvallisesti.

 

Toimitusaika

G Beauty Labin verkkokaupassa tehdyt tilaukset toimitetaan käyttämällä Postin palveluita. Tilaukset lähetetään maanantaisin ja keskiviikkoisin. 

Toimituskulut

Toimituskulut Suomeen ovat kosmetiikassa 2,20 €. Magneettiripsien tilauksissa postikulut ovat 6,5 €. Yli 50 € tilauksille toimitus on aina ilmaista.

Mikäli tahdot tilauksen toimitettavan muualle Eurooppaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme varmistaaksesi toimituskulujen summan.

Tietosuoja

G Beauty Lab vastaa tilausten yhteydessä vastaanottamistaan henkilötiedoista huolehtien niiden asianmukaisesta käsittelystä ja säilyttämisestä. Tietoja käytetään asiakkaan tekemien tilausten toimittamiseen liittyvissä asioissa, yrityksen järjestämissä markkinointitoimenpiteissä ja muissa asiakassuhteiden hoitamiseen liittyvissä asioissa. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.
Luovuttamalla maksutietonsa kassalla asiakas hyväksyy Paypalin maksuehdot sekä G Beauty Labin tilausehdot. Maksukorttitietoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. Pankkitunnuksilla maksaessa asiakas ohjataan verkkopankkien omiin maksupalveluihin, joissa maksutapahtumat tapahtuvat turvallisesti pankin oman maksujärjestelmän kautta.

Reklamaatiot ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa kauppa ilmoittamalla siitä ja palauttamalla tuotteen 14 päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta. Palautettava tuote on oltava alkuperäispakkauksessaan, avaamaton, käyttämätön ja myyntikuntoinen. 
G Beauty Lab vastaa virheellisten toimitusten tai viallisten tuotteiden palautuksesta asiakkaalle aiheutuvista postikuluista. Muussa tapauksessa asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluistaan itse.
Mikäli haluat palauttaa käyttämättömän tuotteen, voit lähettää sen takaisin näillä tiedoilla:
G Beauty Lab Oy
Böstaksentie 28
00740 Helsinki
Mikäli haluat lähettää reklamaation, voit tehdä sen tähän osoitteeseen:
info@gbeautylab.fi

Tilauksen noutamatta jättäminen

Veloitamme kaikista lähetetyistä ja asiakkaasta johtuvasta syystä noutamatta jätetyistä ja verkkokaupalle takaisin palautuvista lähetyksistä aiheutuneet kulut täysimääräisenä. Noutamatta jätetyn lähetyksen maksu koostuu tilauksen pakkaus-, lähetys,- ja palautuskustannuksista. Noutamatta jääneestä tilauksesta veloitettava summa on 5,50 €. Noutamatta jätetyn tilauksen uudelleenlähetyksestä veloitetaan erikseen postimaksu.

Muut

Sivustolla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja ellei toisin ole mainittu. Toimituskulut ilmoitetaan maksun yhteydessä. Tilauksen summa määräytyy tilaushetkellä voimassaolevien hintojen mukaan. G Beauty Lab pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli kyseessä on selvä hintavirhe, jossa tuotteelle esitetty hinta poikkeaa merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta ja asiakkaan voidaan katsoa ymmärtävän hintatiedon olevan virheellinen.

#g_beautylab

Lataamalla kuvan tai vastaamalla kuvanjakamispyyntöömme tunnisteella #g_beautylab tai sitä vastaavaa tunnistetta käyttäen hyväksyt seuraavat ehdot:

 

G Beauty Labilla on oikeus käyttää tunnisteilla #gbeautylab, #gbeautylashes tai #gbeautyglitter -merkitsemiäsi ja #g_beautylab-tunnisteella hyväksymiäsi kuvia sivustollaan, uutiskirjeessään, sähköpostissaan, sosiaalisessa mediassaan ja muilla kanavillaan tapahtuvassa asiakasmarkkinoinnissa. G Beauty Labilla on oikeus muokata jakamaansa kuvaa, mutta kuvan omistaja ei luovuta kuvaa tai sen myynti- ja vaihtamisoikeuksia G Beauty Labin omistukseen. 

Vastaamalla hyväksyvää tunnistetta käyttäen vahvistat myös, että sinulla on kaikki oikeudet kuvaan ja lupa sen jakamiseen kaikilla siinä esiintyviltä henkilöiltä eikä kuvan jakaminen G Beauty Labin toimesta aiheuta vahinkoa millekään osapuolelle tai riko lakia. G Beauty Lab on täten vapautettu kaikista velvotteista maksaa korvausta kuvan käytöstä.

Subscribe