Mineral Dust meikki Tutorial - Eloisuutta ja hehkua kasvoille Mineral Dust Hohdeväreillä

Mineral Dustin luonnollisesti hehkuvat Hohdevärit sopivat erinomaisesti luomiväriksi, poskipunaksi ja highlighteriksi. Teimme keväisen meikkiopastuksen, millä saat kasvoillesi hehkuvaa eloisuutta. Tämä sama meikkiniksi toimii loistavasti mös kesäisen päivettyneellä iholla.

Näitä tarvitset:

  1. Aloita Mineral Dust Hohdevärillä Golden Sand. Levitä Hohdeväriä siveltimellä poskiluun alapuolelle (löydät oikean paikan kun vedät posket lommolle). Levitä varjostusta kevyesti ylöspäin suuntautuvilla liikkeillä. Varo värin levittämistä suupielen alapuolelle, ettei ilmeestä tule surullinen.

 

 

 2. Levitä seuraavaksi poskipuna siveltimen avulla. Värivaihtoehdoiksi suosittelemme Mineral Dust Cherry Pie, True Pink, Red Wine tai Ice Pink. Poskipunan paikka on varjostuksen yläpuolella suoraan poskiluun kohdalla. Poskipunan voi levittää poskipäille saakka, mutta jätä parin sormen verran mittaa nenänvarresta. Oikea linja kulkee korvan yläreunasta poskiluun päälle. Häivytä poskipunaa siveltimen avulla, kunnes se on levittynyt luonnolliseksi ja tasaiseksi sulautuen varjostusvärin kanssa yhteen. Mallille on käytetty sävyä Cherry Pie.

  

 

3. Poskipunan jälkeen levitetään korostusväri, eli highlighter. Käytä siihen Mineral Dust Hohdeväriä Pearl White. Korostusvärin paikka on poskiluun yläpuolelle. Voit sipaista highlighteria myös otsan keskiosaan, kulmaluun alle, silmän sisänurkkaan, nenän keskiosaan, amorin kaarelle ja leuan keskiosaan.

 

 

4. Lopuksi dippaa meikkivippa kunnolla valkoiseen irtopuuteriin ja tupsuttele sitä koko kasvojen alaosaan varjostuksen alapuolelle tehden selkeän ja terävän rajan. Irtopuuteria saa olla niin runsaasti, että se jää valkoiseksi iholle. Sudi ylimääräinen irtopuuteri pois ison siveltimen avulla.

 

 

5. Voilá! Lopputuloksena on ihana ja hehkuva meikki, joka korostaa kasvojesi parhaita puolia tuoden ihanasti esiin poskipäät. Mineral Dustin luonnollisesti hehkuvilla mineraaliväreillä valmistat itsesi tulevaan kevääseen ja kesään. 

 

G Beauty Labin Mineral Dust Hohdeväri on silkkimäisen pehmeää sekä hohtavaa ja sillä on hyvä peittävyys. Se sisältää runsaasti pigmenttejä. 

Mineral Dust on täysin luonnollisista ainesosista valmistettu, vegaani, luontoystävällinen ja eläinkokeeton.

G Beauty Labin Mineral Dust Hohdevärejä on yhteensä 13 ihanaa sävyä. Kokeile esimerkiksi Dark Moccaa ja Milk Chocoa, ne ovat täydellisiä luomiväreinä.

 

KOODILLA NEFERTITI20 saat 20% alennusta Nefertiti setistä.

 

 

 


Leave a comment