ILMAINEN TOIMITUS yli 50€ ostoihin suomessa

0

Your Cart is Empty

October 18, 2021 1 min read

Te pyysitte, me kuuntelimme ja teimme sen.

 

Nimittäin nyt olemme uudistaneet ORIGINAL sarjan magneettiripset täysin.

Uusista Original sarjan magneettiripsistä löytyy useita erilaisia malleja luonnollisemmasta tosi näyttävään.

Original kokoelman ripset ovat ekologisia ja vegaaneja. Ne on valmistettu erityisestä kuidusta, mikä maatuu nopeasti. Ripsinauha on pehmeää puuvillaa ja ripset äärimmäisen kevyet ja monitasoiset. Nämä magneettiripset ovat erittäin laadukkaat ja kohtuuhintaiset. Lisäksi kaikki ripset ovat uudelleenkäytettäviä ja käsintehtyjä. Magneettiripsiä voi käyttää monta kertaa. Ne voi kiinnittää joko mukana tulevilla pienillä alaosan magneeteilla, magneettieyelinerilla tai lash glue eyelinerilla.

2018 suursuosion saaneet Originalit olivat ensimmäinen Suomessa lanseerattu magneettiripsisarja. G Beauty Labin tuotteet ovat esiintyneet useissa naistenlehtien artikkeleissa, sivuilla, blogeissa ja kauneustoimittajien sekä vaikuttajien julkaisuissa. 2018 lanseeratut magneettiripset keräsivät valtavaa suosiota, ja I Love Me -messuilla kiinnitettiin ripset peräti 1 000 suomalaiselle.Se on valtava määrä ihmisiä yhden viikonlopun aikana.

Voimmekin sanoa ylpeänä, että olemme vakiinnuttaneet asemamme suomalaisten naisten meikkipussissa ja meillä on edelleen tänä päivänä uskollisia magneettiripsien käyttäjiä.

Original magneettiripsiä löytyy 7 erilaista mallia luonnollisesta näyttävään.

Mitkä näistä ovat sinun lempparit?


Leave a comment